Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 citrón, nejlépe bio, na kolečka
- 4 kuřecí prsa, napůl
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička citrónového pepře
- 500 gramů zeleného chřestu
- 500 gramů vody
- 100 gramů parmazánu, hoblinky
- Valori nutritivi
- per 4 porce
- Calorie
- 4857 kJ / 1156 kcal
- Proteine
- 168 g
- Carboidrati
- 46 g
- Grassi
- 44 g
- Fibre
- 21 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Kuřecí plátky s cuketou
50 min
Zeleninové vafle s tvarohem
20min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1 godz. 50 min
Penne se slávkami
1h 5min
Indické kuře v jogurtu
1u.
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Kuře po asijsku s citrónovou omáčkou
35 min
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25min