Dispositivi & accessori
Japanse kip curry
Prep. 10min
Totale 55min
4 porties
Ingredienti
-
boter30 g
-
uien in stukken (2-3 cm)100 g
-
kippenborstfilet in blokjes (2-3 cm)400 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)200 g
-
wortelen in schijfjes (1 cm)100 g
-
tomaten in stukken (2-3 cm)150 g
-
water500 g
-
Japans curry blokje100 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
30.8 g
Calorie
1393 kJ /
333 kcal
Grassi
9.79 g
Fibre
11.35 g
Carboidrati
29.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Oosters koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nessuna valutazione
Hong Kong rijst met worst
55min
Aardbeienmilkshake
5min
Snelle Thaise kipcurry
40min
Rijstsalade
1h
Mediterrane kippenpastei
50min
Steak Stroganoff
45min
Penne met tonijn
35min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Aardappelgoulash
1h
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min