Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 červené papriky, zbavené stopky a jádřince, napůl (cca 480 gramů)
- 1 ½ polévkové lžíce olivového oleje
- 100 gramů sýru feta, na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- ½ čajové lžičky citrónové šťávy
- 1 vrchovatá polévková lžíce čerstvé petržele, hladkolisté, nasekané
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Proteine
- 3.4 g
- Carboidrati
- 5 g
- Grassi
- 6.45 g
- Fibre
- 1.35 g
Nelle collection
Ricette alternative
Hummus s pečenou paprikou
5 Min
Barbecue whisky omáčka
20min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 Min
Špaldový salát
20min
Mini koláčky se sušenými rajčaty
50 Min
Mrkvové pesto s vlašskými ořechy
10 Min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 Min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Indické máslové kuře (Butter chicken)
1h
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15min
Bylinkové máslo
10 Min
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min