Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
o 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Proteine
- 13.9 g
- Carboidrati
- 2.7 g
- Grassi
- 23.7 g
- Fibre
- 2.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Paprika a pórek s balzamikem
30 min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40 min
Plněná rajčata s fetou
Nessuna valutazione
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Nessuna valutazione
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 godz.
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50min
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1h 10min