Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
o 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Valori nutritivi
- per 1 porci
- Calorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Proteine
- 13.9 g
- Carboidrati
- 2.7 g
- Grassi
- 23.7 g
- Fibre
- 2.3 g
Nelle collection
Ricette alternative
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Ředkvičková omáčka s křenem
Nessuna valutazione
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 Min
Rizoto trikolora
1h 25min
Masové kuličky s polentou
Nessuna valutazione
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1 Std. 15 Min
Růžovo-zelené roládky
2 Std. 30 Min
Kapr na modro
Nessuna valutazione
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 Std. 10 Min
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1 Std. 20 Min