Dispositivi & accessori
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
Prep. 5min
Totale 40min
6 portions
Ingredienti
-
water1500 g
-
pearled barley rinsed100 g
-
bean curd sheets (soft type)60 g
-
pandan leaves tied into knots4
-
gingko nuts180 g
-
lump sugar130 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
105.7 mg
Proteine
4 g
Calorie
884.2 kJ /
211.3 kcal
Grassi
1.4 g
Fibre
6.3 g
Grassi saturi
0.3 g
Carboidrati
46.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
In Homemade We Trust
43 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Prawn Glass Noodles
30min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Braised Rice Wine Fish
20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4h 10min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Nessuna valutazione
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min