Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
TM6

Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta

4.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 450 g zucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 15 g porcini mushroom, dried
  • 510 g water
  • 570 g mushroom, fresh, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced
  • 3 - 5 garlic cloves
  • 30 g shallot, halved
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 30 g red wine, or Marsala wine
  • Parmesan cheese, grated, to serve (see Tip)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
733.3 kJ / 175.3 kcal
Proteine
6.4 g
Carboidrati
13.9 g
Grassi
11.3 g
Grassi saturi
1.8 g
Fibre
3.4 g
Sodio
621.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative