Dispositivi & accessori
ulerodsvafler med mascarponecreme (1800 kcal)
Prep. 40min
Totale 1h 5min
12 stykker
Ingredienti
Mascarponecreme
-
mascarpone500 g
-
ahornsirup80 - 100 g
-
kanel, stødt½ tsk
Gulerodsvafler
-
gulerod skåret i mindre stykker150 g
-
æg2
-
mælk320 g
-
rapsolie plus ekstra til stegning50 g
-
fuldkornsmel150 g
-
hvedemel150 g
-
bagepulver2 tsk
-
kanel, stødt1 tsk
-
2 tsk vaniljesukkervaniljesukker, hjemmelavet1 tsk
-
80 g ahornsirupagavesirup80 g
-
salt1 knivspids
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stykke
Sodio
260 mg
Proteine
7 g
Calorie
1450 kJ /
346 kcal
Grassi
20 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
34 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Madplan: søndag
16 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Nessuna valutazione
Tiramisusmåkager
Nessuna valutazione
Æble-ingefærfigurer
Nessuna valutazione
Passionsfrugtkage med fersken
Nessuna valutazione
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nessuna valutazione
Vegansk no bake-kiwikage
Nessuna valutazione
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nessuna valutazione
Fersken i hvidvinssirup
Nessuna valutazione
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Nessuna valutazione