Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Berry Dream
- 5 oz sugar
-
18
oz mixed frozen red berries
o 18 oz frozen fruit, any type -
½ - 1
oz lime juice, to taste
(opzionale)
o ½ - 1 oz lemon juice, to taste (opzionale) -
2
egg whites, pasteurized (see Tip)
o 2 oz liquid egg whites, pasteurized (see Tip) - 3 ½ oz fresh mixed red berries, to garnish
Lemonade
- 2 - 3 lemons, preferably organic, unpeeled, halved
- 36 oz water, chilled, divided
- 4 oz sugar, to taste
- 10 ice cubes
Broccoli Salad
- 10 ½ oz broccoli florets
- 1 red bell pepper (approx. 5.5 oz), cut into pieces
- 1 dessert apple (e.g. Granny Smith or Pink Lady), (approx. 5.5 oz), quartered
-
1
oz pine nuts
o 1 oz sunflower seeds - 1 oz olive oil
-
½
oz fruit vinegar
o ½ oz white balsamic vinegar - 1 tsp honey
- 1 ½ tsp mustard
-
1
tsp salt
o 1 tsp herb salt - ½ tsp ground black pepper
Pizza Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 oz water, room temperature
- 1 tsp sugar
-
2
tsp active dry yeast
o 2 tsp dried instant yeast - 14 oz bread flour
- 1 tsp salt
- 35 oz water
Parmesan Risotto (TM6)
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 25 oz water
-
1
stock cube, beef or vegetable
o 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable - ½ - 1 tsp salt, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 5919.6 kJ / 1414.8 kcal
- Proteine
- 28.4 g
- Carboidrati
- 237.5 g
- Grassi
- 40.8 g
- Grassi saturi
- 11.2 g
- Fibre
- 10.3 g
- Sodio
- 1854.2 mg
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