Dispositivi & accessori
Rabarber og ingefær crème brûlée
Prep. 15min
Totale 7h 30min
8 portioner
Ingredienti
-
ingefær2 cm
-
rabarber skåret i skiver (1 cm)250 g
-
sukker, hvid plus ekstra til at drysse100 g
-
appelsinskal ingen hvid marv1 tsk
-
fløde, 35 %600 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 tsk
-
æggeblomme7
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
36 mg
Proteine
4 g
Calorie
1483 kJ /
355 kcal
Grassi
31 g
Fibre
1.6 g
Grassi saturi
18 g
Carboidrati
17 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Australsk sommer
13 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Chokoladecreme
1h 20min
Kaffesmåkager
Nessuna valutazione
Tiramisusmåkager
Nessuna valutazione
Æble-ingefærfigurer
Nessuna valutazione
Passionsfrugtkage med fersken
Nessuna valutazione
Mascarpone-karamelkage
4h 30min
Chokoladesnitter med puffet hvede
Nessuna valutazione
Vegansk no bake-kiwikage
Nessuna valutazione
Dessert med appelsin og passionsfrugt
Nessuna valutazione
Fersken i hvidvinssirup
Nessuna valutazione
Trifli med kaffeknas og kokosnødcreme
Nessuna valutazione