Dispositivi & accessori
Potatis- och rotsellerigratäng
Prep. 15min
Totale 1h 10min
6 portioner
Ingredienti
-
emmentalerost skuren i bitar (2 cm)50 g
-
vitlöksklyfta1
-
färsk timjan endast blad1 kvist
-
mjölk100 g
-
vispgrädde200 g
-
malen muskot3 nypor
-
salt½ tesked
-
malen svartpeppar3 nypor
-
rotselleri skuren i bitar (3-4 cm)650 g
-
vatten500 g
-
mjölig potatis (t.ex. Maris Piper, King Edward), tärnad (2 cm)650 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
382 mg
Proteine
7.2 g
Calorie
1212 kJ /
290 kcal
Grassi
16 g
Fibre
4.5 g
Grassi saturi
9.7 g
Carboidrati
31 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hållbart & Gott!
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Blomkålsmos
Nessuna valutazione
Bulgur
Nessuna valutazione
Stekt sparris
Nessuna valutazione
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nessuna valutazione
Fänkålssallad
Nessuna valutazione
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Nessuna valutazione
Kashmiri-ris
Nessuna valutazione
Naanbröd med lök och kummin
Nessuna valutazione
Rosmarin- och rotfruktsmos
Nessuna valutazione
Miso-aubergine (sous-vide)
Nessuna valutazione
Janssons Frestelse
1h 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Nessuna valutazione