Dispositivi & accessori
Rosmarin- och rotfruktsmos
Prep. 15min
Totale 45min
6 portioner
Ingredienti
-
vatten500 g
-
morot skuren i bitar (ca 2-3 cm)200 g
-
sötpotatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
potatis skuren i bitar (ca 2-3 cm)500 g
-
salt1 tesked
-
malen peppar efter smak1 - 2 nypor
-
torkad rosmarin, hackad efter smak2 - 3 nypor
-
extra virgin olivolja plus extra för servering30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
465 mg
Proteine
3.3 g
Calorie
812 kJ /
194 kcal
Grassi
5.2 g
Fibre
5.3 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hållbart & Gott!
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Blomkålsmos
Nessuna valutazione
Bulgur
Nessuna valutazione
Stekt sparris
Nessuna valutazione
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nessuna valutazione
Fänkålssallad
Nessuna valutazione
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Nessuna valutazione
Kashmiri-ris
Nessuna valutazione
Naanbröd med lök och kummin
Nessuna valutazione
Potatis- och rotsellerigratäng
Nessuna valutazione
Miso-aubergine (sous-vide)
Nessuna valutazione
Janssons Frestelse
1h 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Nessuna valutazione