Dispositivi & accessori
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
Prep. 20min
Totale 20min
8 portions
Ingredienti
Pink Sorbet
-
sugar150 g
-
frozen strawberries hulled500 g
-
ripe banana cut into pieces75 g
-
lemon juice2 tsp
Pineapple Carpaccio
-
pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed1
-
basil leaf, fresh, to garnishmint leave, fresh (opzionale) to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
3 mg
Proteine
1 g
Calorie
757 kJ /
181 kcal
Grassi
0.4 g
Fibre
3.2 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
39 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 ricette
Canada
Canada
Ti potrebbe interessare anche...
Rice Pudding
1h 10min
Mixed Berries Pavlova Stack
Nessuna valutazione
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1h 40min
Sticky Toffee Pudding
Nessuna valutazione
Steamed Carrot Cake
Nessuna valutazione
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Caramel toffees
Nessuna valutazione
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Nessuna valutazione
Keto Cheesecake
Nessuna valutazione
Thick and Creamy Custard
Nessuna valutazione