Dispositivi & accessori
IJskroon van meringue en frambozen
Prep. 10min
Totale 4h 10min
8 porties
Ingredienti
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
2.5 g
Calorie
1590 kJ /
380 kcal
Grassi
30.2 g
Carboidrati
21.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Savarin
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Aardappelpuree en merguez
Nessuna valutazione
Aardbei-lavendel marshmallows
Nessuna valutazione
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Nessuna valutazione
Paaspastei
Nessuna valutazione
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Millefeuille met chocolade en karamel
Nessuna valutazione
Meringue spoken
12h 25min
Panna cotta
6h 15min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Sinaasappel Sponge Cake
1h