Dispositivi & accessori
Vegansk cheesecake med kirsebær
Prep. 10min
Totale 5h
8 portioner
Ingredienti
-
mandler, uden skind150 g
-
dadler skåret i mindre stykker125 g
-
kokosolie60 g
-
cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet200 g
-
kokosmælk fed130 g
-
citronsaft, friskpresset25 g
-
sirup agave70 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 spsk
-
kirsebær, friske uden sten120 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 8 portioner
Sodio
120.4 mg
Proteine
75 g
Calorie
14343.6 kJ /
3428.2 kcal
Grassi
255.7 g
Fibre
33.9 g
Grassi saturi
98.3 g
Carboidrati
255.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sommerlige retter
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Vanilje is
12h
Skumfiduser med vaniljesmag
2h 15min
Saltkaramel- og chokolademousse
45min
Frossen mojito cheesecake
24h 25min
Sunde snickersbarer
Nessuna valutazione
Tempereret hvid eller mælkechokolade
Nessuna valutazione
Bærskum
10min
Daddelbarer med mandler og kakao
Nessuna valutazione
Peanutbutter-fudge (sukkerfri)
Nessuna valutazione
Karameller
2h
Chokoladeis
12h
Chokolademousse
3h 20min