Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
TM6 TM5

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 (1 valutazione )

Ingredienti

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter

  • 60 g cocoa butter, red

Passion Fruit Ganache

  • 60 g passion fruit purée
  • 30 g glucose syrup (see Tip)
  • 115 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    o 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks

Chocolate Shell

  • 300 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    o 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Finishing the Chocolate Shell

  • 185 g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    o 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
707 kJ / 169 kcal
Proteine
1 g
Carboidrati
22 g
Grassi
9 g
Grassi saturi
6 g
Fibre
1 g
Sodio
19 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative