Smoked Haddock and Spinach Tart
TM6 TM5 TM31

Smoked Haddock and Spinach Tart

4.1 (16 valutazioni )

Ingredienti

Pastry

  • 200 g plain flour, plus extra for dusting
  • 100 g unsalted butter, cold, diced
  • 1 pinch fine sea salt
  • 50 g milk, cold

Filling

  • 50 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 300 - 350 g smoked haddock
  • 1300 g whole milk
  • 150 g onions, finely sliced (2 mm)
  • 10 g olive oil
  • 10 g unsalted butter, diced
  • 300 g fresh spinach leaves
  • 50 g water

Cooking

  • 3 medium eggs, 1 separated
  • 100 g double cream
  • 1 pinch fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2672 kJ / 639 kcal
Proteine
29.8 g
Carboidrati
38.5 g
Grassi
40.6 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r88335