Mushroom Stock Paste
TM6 TM5

Mushroom Stock Paste

5.0 (4 valutazioni )

Ingredienti

  • 30 g porcini mushrooms, dried
    o 30 g dried wild mushrooms
  • 400 g water, hot
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 280 g yellow onions (approx. 2 onions), cut into pieces
  • 260 g carrots (approx. 2 carrots), cut into pieces
  • 250 g fresh mushrooms, cut into slices
  • 50 g balsamic vinegar
  • 40 g shiitake mushrooms, dried
  • 1 tbsp salt
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only

Valori nutritivi
per 1200 g
Calorie
2703.5 kJ / 646.2 kcal
Proteine
20.3 g
Carboidrati
121 g
Grassi
15.6 g
Grassi saturi
2.5 g
Fibre
22.9 g
Sodio
7216.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r818478