Sicilian prawn salad
TM5 TM6

Sicilian prawn salad

4.0 (1 valutazione )

Ingredienti

  • 200 g red onions, cut in thin slices (1-2 mm)
  • 30 - 40 g red wine vinegar, to taste
  • 10 g fresh parsley, leaves only
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ½ garlic clove (opzionale)
  • 40 g lime juice, freshly squeezed,
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 1 pinch ground white pepper
  • 300 g water
  • 500 g large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)
  • 1 - 2 limes, cut in slices (2-3 mm)
  • 200 g fennel bulb, cut in thin slices (1-2 mm)
  • 400 g cherry tomatoes, cut in halves

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
785 kJ / 187 kcal
Proteine
17 g
Carboidrati
6 g
Grassi
10 g
Fibre
2.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r80464