Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
TM6 TM5 TM31

Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs

4.4 (22 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g frozen green peas
  • 300 g dried tagliatelle
  • 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    o vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g fresh basil leaves
  • 10 g fresh mint leaves
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, finely grated zest only
  • 2 Tbsp freshly squeezed lemon juice
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1300 g water
  • 4 medium eggs
  • water
  • coarse salt flakes, to taste
  • ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3552 kJ / 849 kcal
Proteine
39.6 g
Carboidrati
71.5 g
Grassi
44.7 g
Grassi saturi
14.2 g
Fibre
7 g
Sodio
1375.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r804349