Dispositivi & accessori
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Prep. 15min
Totale 1h 10min
8 porties
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
674.6 mg
Proteine
20.6 g
Calorie
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Grassi
42.1 g
Fibre
7.1 g
Grassi saturi
22.3 g
Carboidrati
45.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Kerst menu
11 ricette
Benelux
Benelux