Rosemary and thyme polenta chips
TM6 TM5 TM31

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 (54 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 tsp olive oil, plus extra for greasing
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only, finely chopped
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only, finely chopped
  • 480 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g polenta (cornmeal)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 2 pinches salt, plus extra to taste
  • 20 g butter, for frying

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1246.3 kJ / 297.9 kcal
Proteine
3.7 g
Carboidrati
40.1 g
Grassi
13.5 g
Grassi saturi
5.9 g
Fibre
2.1 g
Sodio
162.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r78479