Cinnamon Rice Pudding Cake
TM6 TM5 TM31

Cinnamon Rice Pudding Cake

4.4 (5 valutazioni )

Ingredienti

Base

  • 100 g mixed whole nuts (e.g. almonds, cashews, walnuts, hazelnuts)
  • 80 g rolled oats (see tip)
  • 80 g pitted dates
  • 40 g coconut oil

Filling

  • 200 g pitted dates
  • 1400 g water, plus extra for soaking gelatine
  • 250 g white short grain rice
  • 270 g soy cream
  • 1 cinnamon stick
  • 1 pinch fine sea salt
  • 8 gelatine leaves
  • 1 - 2 tsp ground cinnamon, to taste

Valori nutritivi
per 1 slice
Calorie
1138.5 kJ / 272.1 kcal
Proteine
5.5 g
Carboidrati
42.5 g
Grassi
9.8 g
Grassi saturi
3.6 g
Fibre
3.3 g
Sodio
36.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r768641