Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
TM6 TM5

Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli

4.6 (53 valutazioni )

Ingredienti

Marinade and Teriyaki Glaze

  • 30 g fresh ginger, peeled and sliced (see Tip)
  • 100 g Japanese soy sauce (or shoyu)
  • 60 g mirin
  • 100 g maple syrup, pure
  • 520 - 680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cut into 4 filets 130 g-170 g ea.

Salmon with Broccoli and Rice

  • 250 g rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
  • 1000 g water
  • 340 g broccoli florets, cut in 3-4 cm florets
    o 340 g sugar snap peas
  • black sesame seeds, toasted, to garnish (opzionale)
  • 1 green onion, thinly sliced, to garnish (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2783 kJ / 665.2 kcal
Proteine
39.5 g
Carboidrati
74.1 g
Grassi
21.1 g
Grassi saturi
4.9 g
Fibre
0.4 g
Sodio
1499.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r767961