Mussels with Thai Green Curry Sauce
TM6 TM5 TM31

Mussels with Thai Green Curry Sauce

4.7 (18 valutazioni )

Ingredienti

  • 15 g fresh coriander leaves, plus extra for garnishing
  • 60 g fresh green chillies, cut in pieces, plus extra for garnishing (opzionale)
  • 2 garlic cloves
  • 30 g shallot
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 1 Tbsp coriander seeds
  • 1 tsp cumin seeds
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 limes, juice and zest
  • 30 g olive oil
  • 20 g soy sauce
  • 350 g coconut milk
  • 20 g brown sugar
  • 1500 g fresh mussels

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1729.2 kJ / 413.3 kcal
Proteine
32.4 g
Carboidrati
21.8 g
Grassi
18.9 g
Grassi saturi
9.8 g
Fibre
1.5 g
Sodio
911 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r754195