Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
TM6 TM5 TM31

Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice

4.1 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 800 g water
  • 200 g jasmine rice
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • 800 g mixed vegetables, cut in pieces (approx. 2-3 cm, see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    o 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 20 g soy sauce
  • 1 tsp ground black pepper
  • 130 g seitan, sliced (approx. 5 mm)
  • 20 g sesame oil
  • 10 g spring onions, thinly sliced (2-3 mm) (opzionale)
  • 1 Tbsp sesame seeds, for serving (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1954 kJ / 467 kcal
Proteine
19.5 g
Carboidrati
68.8 g
Grassi
12.5 g
Grassi saturi
1.5 g
Fibre
7.8 g
Sodio
1291 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r752003