Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
TM6 TM5

Carrot Noodles and Carrot Top Pesto

5.0 (3 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g pine nuts
  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces, plus extra shavings for serving
  • 1 garlic clove
  • 1 bunch carrot tops, organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)
  • 100 g olive oil
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ¾ tsp salt, plus extra to taste
  • 700 g water
  • 800 g carrots, multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
    o carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)
  • 250 g cherry tomatoes, halved

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1873 kJ / 447 kcal
Proteine
11 g
Carboidrati
14 g
Grassi
36 g
Grassi saturi
7 g
Fibre
9.7 g
Sodio
644 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751920