Fish and Potatoes with Tomato Sauce
TM6 TM5

Fish and Potatoes with Tomato Sauce

4.7 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 800 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
  • 6 hake steak (120-200 g each)
    o 6 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each)
  • 2 tsp salt, adjust to taste
  • 150 g onion, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 100 g carrot, cut in pieces
  • 30 g cold pressed olive oil, plus extra for greasing
  • 50 g white wine (opzionale)
  • 400 g tomatoes, cut in pieces
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g water

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1268 kJ / 302 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
25 g
Grassi
7 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
3 g
Sodio
821 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r751750