Leczo (smoked sausage ratatouille)
TM6 TM5

Leczo (smoked sausage ratatouille)

4.8 (117 valutazioni )

Ingredienti

  • 250 g Polish sausage, cut into slices
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 150 g onion, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp sea salt
  • 300 g zucchini, cut into pieces (3 cm)
  • 300 g red capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 300 g green capsicum, deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g tomato passata (see Tips)
  • crusty bread of choice, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1720.9 kJ / 411.3 kcal
Proteine
13.8 g
Carboidrati
27.4 g
Grassi
28.7 g
Grassi saturi
8.1 g
Fibre
6.7 g
Sodio
1066.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r731290