Hasselback beetroot salad with macadamia cream
TM6 TM5 TM31

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 (13 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g macadamia nuts
  • boiling water
  • 630 g water
  • 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
  • 1 - 2 oranges, segmented
  • 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
  • ground black pepper, to season

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2320.5 kJ / 554.6 kcal
Proteine
9.2 g
Carboidrati
37.8 g
Grassi
45.1 g
Grassi saturi
7 g
Fibre
12.9 g
Sodio
258.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r720793