Dispositivi & accessori
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Prep. 20min
Totale 1h
2 porties
Ingredienti
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
32.5 g
Calorie
3046 kJ /
728 kcal
Grassi
33 g
Carboidrati
71 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Valentijn
10 ricette
Benelux
Benelux