Rosemary and eschalot gravy
TM6 TM5

Rosemary and eschalot gravy

3.9 (42 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 tbsp olive oil
  • 8 eschalots (approx. 150 g), peeled and cut into halves
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long)
  • 120 g red wine
  • ½ tbsp Meat stock paste (see Tips)
  • 250 g water
  • 1 tsp cornflour
  • ½ tsp ground black pepper, adjust to taste

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
2590 kJ / 615 kcal
Proteine
5 g
Carboidrati
13 g
Grassi
60 g
Grassi saturi
30.5 g
Fibre
4 g
Sodio
1913.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r70758