Fermented Carrots
TM6

Fermented Carrots

2.0 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 21 oz carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)
    o 21 oz rainbow carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)
  • 4 tsp sea salt, divided between jars
  • 1 tsp fresh mixed herbs of your choice per jar (e.g., thyme or rosemary) (see Tip)
  • 9 oz water
  • 1 oz lemon juice

Valori nutritivi
per 1 Total recipe
Calorie
1439 kJ / 344 kcal
Proteine
10 g
Carboidrati
74 g
Grassi
6 g
Grassi saturi
1 g
Fibre
25 g
Sodio
2.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r691978