Mongolian lamb hot pot
TM6 TM5

Mongolian lamb hot pot

4.5 (418 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 cm piece fresh ginger, peeled
  • 1 egg
  • 2 tbsp soy sauce
  • 2 tsp light brown sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 2 garlic cloves
  • 600 g lamb fillet, slightly frozen, cut into strips (6 x 1 cm)
  • 200 g brown onion, cut into halves
  • 40 g peanut oil
  • 1 tbsp sambal oelek, to taste
  • 1 tbsp hoisin sauce or kecap manis (sweet soy sauce)
  • ½ tsp Chinese five spice
  • 1 tbsp rice wine vinegar
  • 1 tbsp sesame oil

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1570.3 kJ / 373.9 kcal
Proteine
33.1 g
Carboidrati
9.7 g
Grassi
22.3 g
Grassi saturi
5.7 g
Fibre
2.5 g
Sodio
1157.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68594