Hungarian goulash
TM6 TM5

Hungarian goulash

4.1 (168 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 garlic cloves
  • 300 g brown onion, cut into halves
  • 1 tbsp olive oil
  • 500 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
  • 1 tsp sugar
  • 50 g tomato paste
  • 250 g fresh tomatoes, cut into pieces
  • 150 g red wine
  • 1 - 2 tbsp sweet paprika
  • 1 tsp ground caraway seeds
  • 1 tbsp dried marjoram
  • 2 fresh bay leaves
  • 1 tsp ground allspice (optional)
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 tsp grated lemon zest
  • 1 tsp salt, to taste
  • 1 pinch ground black pepper, to taste
  • 150 g water (optional)
  • 1 tbsp plain flour (optional)
  • 150 g capsicum, deseeded, cut into thin slices

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1551.1 kJ / 369.3 kcal
Proteine
30.2 g
Carboidrati
14.2 g
Grassi
16.6 g
Grassi saturi
5.2 g
Fibre
7.7 g
Sodio
720 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68520