Vegetable stock paste
TM6 TM5 TM31

Vegetable stock paste

4.9 (1.5K valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g celery stalks, trimmed, cut into pieces
  • 2 carrots, cut into pieces
  • 1 brown onion, cut into halves
  • 1 fresh tomato, cut into halves
  • 1 zucchini, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 dried bay leaf (optional)
  • 1 - 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh sage, leaves only
  • 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g rock salt
  • 1 tbsp olive oil

Valori nutritivi
per 20 g
Calorie
37.8 kJ / 9 kcal
Proteine
0.2 g
Carboidrati
1.3 g
Grassi
0.4 g
Grassi saturi
0.1 g
Fibre
0.4 g
Sodio
1460.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r68368