Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
TM6 TM5 TM31

Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken

4.6 (7 valutazioni )

Ingredienti

Sri Lankan hot fruit chutney

  • 200 g white sugar
  • 900 g white vinegar
  • 30 g garlic powder
  • 30 g ground ginger
  • 40 g Kashmiri chilli powder, to taste
  • 2 tsp sea salt
  • 900 g fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths

Roast chicken

  • 1200 - 1400 g whole chicken

Valori nutritivi
per 4 portions
Calorie
11195.8 kJ / 2644.2 kcal
Proteine
250.1 g
Carboidrati
14 g
Grassi
180.3 g
Grassi saturi
54.8 g
Fibre
2 g
Sodio
1001.8 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r670526