Chilli mussels with risoni
TM6 TM5 TM31

Chilli mussels with risoni

4.1 (17 valutazioni )

Ingredienti

  • 1000 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
  • 2 anchovy fillets
  • 20 g olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 100 g dry white wine
  • 250 g water
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 100 g dried risoni pasta
  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1469 kJ / 349.8 kcal
Proteine
42.3 g
Carboidrati
26.4 g
Grassi
7.4 g
Grassi saturi
1.5 g
Fibre
3.2 g
Sodio
1843.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r659866