Almond and blueberry breakfast muffins
TM6 TM5 TM31

Almond and blueberry breakfast muffins

4.0 (358 valutazioni )

Ingredienti

  • 260 g blanched almonds
  • 30 g coconut flour
  • 2 tsp gluten free baking powder
  • 1 pinch salt
  • 3 eggs
  • 60 g monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
  • 120 g milk of choice (see Tips)
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp natural vanilla extract
  • 125 g frozen blueberries

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
884.9 kJ / 210.7 kcal
Proteine
7.1 g
Carboidrati
4.6 g
Grassi
18.1 g
Grassi saturi
2.1 g
Fibre
3.3 g
Sodio
93 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r625147