Rye seed loaf
TM6 TM5 TM31

Rye seed loaf

3.7 (3 valutazioni )

Ingredienti

Rye starter

  • 480 g filtered water
  • 200 g rye flour
  • 50 g Mother sourdough starter (see Tips)

Bread

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 30 g mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
  • 500 g baker's flour (see Tips)
  • 10 g salt
  • 120 g warm water, plus extra water to spray
  • ice cubes (approx. 10)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
971.1 kJ / 231.2 kcal
Proteine
7.8 g
Carboidrati
39.4 g
Grassi
3.6 g
Grassi saturi
0.5 g
Fibre
4.7 g
Sodio
311.9 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r613871