Dispositivi & accessori
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
Prep. 5min
Totale 3h 10min
6 portions
Ingredienti
-
dried shiitake mushrooms rinsed60 g
-
dried bean curd sticks rinsed60 g
-
pork spare ribs cut in pieces (4 cm)500 g
-
water plus some extra for soaking mushrooms1800 g
-
Chinese red dates pitted, rinsed30 g
-
dried longans (opzionale) rinsed20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
salt1 ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
642 mg
Proteine
23 g
Calorie
870 kJ /
208 kcal
Grassi
8 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
12 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 ricette
Internazionale
Internazionale