Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce
TM6

Caramel Cake with Fruit and Caramel Sauce

4.2 (29 valutazioni )

Ingredienti

Caramel Sauce

  • 250 g granulated sugar
    o Demerara sugar
  • 220 g double cream
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 30 g unsalted butter, cut in 1 piece (6 cm x 4 cm x 1 cm)
  • 15 g vinegar

Cake

  • 3 medium eggs
  • 80 g caster sugar
  • 120 g unsalted butter, soft
  • 120 g milk
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp baking powder

Topping

  • 300 g double cream
  • 30 g caster sugar (opzionale)
  • 1 tsp natural vanilla extract (opzionale)
  • 150 g fresh raspberries
  • 150 g fresh blackberries
  • 150 g fresh blueberries
  • mint leaves, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1564 kJ / 374 kcal
Proteine
4.8 g
Carboidrati
46.3 g
Grassi
19 g
Grassi saturi
11 g
Fibre
2.6 g
Sodio
34.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r514381