Gluten-free Pain au Chocolat
TM6 TM5

Gluten-free Pain au Chocolat

4.5 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 180 g whole milk
  • 85 g water
  • 2 tsp dried instant yeast
    o 20 g fresh yeast, crumbled
  • 35 g sugar, plus 1 tsp
  • 320 g gluten free plain white flour (see tip), plus extra for dusting
  • 40 g cornflour
  • 2 tsp xanthan gum
  • ¾ tsp fine sea salt
  • 250 g unsalted butter, whole block, cold
  • 150 g dark chocolate, small pieces or callets
    o milk chocolate, small pieces or callets
  • 1 medium egg, beaten

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1377 kJ / 330 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
30 g
Grassi
22 g
Grassi saturi
13 g
Sodio
164 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r469567