Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
TM5 TM6

Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts

2.3 (9 valutazioni )

Ingredienti

Pastry

  • 370 g plain flour, plus extra for dusting
  • 40 g sunflower oil
  • 120 g water, lukewarm
  • 10 g vinegar
  • 1 medium egg
  • ½ tsp fine sea salt

Filling and Assembly

  • 500 g water
  • 2 ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 600 g sweet potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
  • 500 g fresh spinach leaves
  • 50 g pine nuts
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • ½ tsp ground cumin
  • ½ tsp garam masala
  • 100 g quark (curd cheese)
  • 60 g soya milk
  • 15 g olive oil, plus extra for greasing
  • 2 tsp black cumin seeds

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3316 kJ / 792 kcal
Proteine
26 g
Carboidrati
108 g
Grassi
28 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r429888