Australian Oat Damper
TM6 TM5

Australian Oat Damper

3.6 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 375 g self-raising flour
  • 80 g spelt flour
  • 30 g unsalted butter, cold, diced, plus extra for serving
  • 50 g rolled oats, plus 1 Tbsp for sprinkling
  • 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 375 g buttermilk, plus 2 Tbsp for brushing
  • coarse sea salt, for sprinkling

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1905 kJ / 455 kcal
Proteine
15 g
Carboidrati
48 g
Grassi
22 g
Grassi saturi
13 g
Sodio
905 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r371087