Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
TM6 TM5

Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)

4.8 (26 valutazioni )

Ingredienti

Ginger dipping sauce

  • 120 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
  • 30 g eschalots
  • 100 g oil
  • ½ tsp salt

Chilli dipping sauce

  • 100 g fresh long red chillies, trimmed
  • 20 g fresh ginger, peeled
  • 30 g garlic cloves
  • 100 g white vinegar
  • 1 tsp salt, to taste
  • 2 tsp white sugar, to taste

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
2228.9 kJ / 530.6 kcal
Proteine
2.6 g
Carboidrati
12.7 g
Grassi
50.9 g
Grassi saturi
10.7 g
Fibre
10.1 g
Sodio
3376.2 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r369170