Grilled scallops with chilli jam
TM6 TM5

Grilled scallops with chilli jam

4.9 (19 valutazioni )

Ingredienti

Chilli jam

  • 30 g eschalots
  • 100 g fresh long red chillies (see Tips)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 50 g white sugar
  • 50 g white vinegar
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 20 g palm sugar, broken into small pieces (see Tips)

Scallops

  • 20 scallops
  • extra virgin olive oil, for brushing
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • lime juice, to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
328 kJ / 78.1 kcal
Proteine
3.8 g
Carboidrati
8 g
Grassi
3.3 g
Fibre
1.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r368623