Leek and smoked salmon dip
TM6 TM5

Leek and smoked salmon dip

4.6 (38 valutazioni )

Ingredienti

  • 5 sprigs fresh chives, plus extra chopped for garnishing
  • 1 leek (approx. 180 g), trimmed and white part cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 30 g salted butter
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 lemon, zested (no white pith) and juiced
  • 30 g dry white wine
  • 250 g cream cheese
  • 150 - 185 g hot smoked salmon, flaked
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Valori nutritivi
per 588 g
Calorie
6532.8 kJ / 1561.4 kcal
Proteine
48.7 g
Carboidrati
35.7 g
Grassi
137.5 g
Grassi saturi
68.3 g
Fibre
5 g
Sodio
2253.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r364767