Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
TM6 TM5

Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash

4.5 (123 valutazioni )

Ingredienti

  • 45 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 80 g sliced white bread, torn in pieces
  • ½ tsp paprika
  • 90 g milk
  • 1 tsp cornflour
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • 45 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
  • 6 fish fillets, thick (e.g. cod, haddock, approx. 160 g each)
  • 700 g water
  • 750 g sweet potatoes, peeled, diced (2-3 cm)
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1574 kJ / 373 kcal
Proteine
33.7 g
Carboidrati
31.8 g
Grassi
10.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r310501