Baked Spinach and Feta Mushrooms
TM5

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.9 (35 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm) (opzionale)
    o vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
  • 120 g onions, quartered
  • 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (opzionale)
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 2 Tbsp pine nuts, toasted
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
  • 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
953 kJ / 227 kcal
Proteine
12 g
Carboidrati
5 g
Grassi
17 g
Fibre
2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r295190