Country-style chicken liver fritters
TM6 TM5

Country-style chicken liver fritters

4.6 (8 valutazioni )

Ingredienti

  • 150 g day old bread (approx. 4 slices), crusts removed (and torn into pieces - see Tips)
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 500 g chicken livers, trimmed
  • 2 eggs
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • oil (approx. 2 tablespoons), for frying

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
511.8 kJ / 121.9 kcal
Proteine
9.5 g
Carboidrati
6.7 g
Grassi
6.2 g
Grassi saturi
1.3 g
Fibre
1.2 g
Sodio
189.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative

/search/it-IT?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r293370